Parterapi i Roskilde

Savner I mere kommunikation og positivt samvær i jeres parforhold? Ligger der gentagende konflikter og uhensigtsmæssige mønstre, som blokerer for den nærhed og det parforhold, I egentlig ønsker? I så fald er I ikke alene med sådanne udfordringer.

Kærlighed og det at leve i et fast og nærende forhold kræver en vedholdende indsats fra begge parter. Nogle perioder er der masser af nærvær, kontakt og varme – andre perioder kan der være kulde og afstand mellem jer.

I parterapi hos mig kan jeg hjælpe til med at skabe et trygt rum mellem jer, så I kan få talt om de frustrationer, I har i forhold til hinanden og få sat ord på de forventninger og ønsker I hver især har til jeres forhold. Det vigtigste er nemlig at blive mødt og hørt – også når det er svært. Vi kan derfor i samarbejde få ændret på de mønstre, I måske sidder fast i, så I kan finde en ny og mere givende måde at leve sammen på.

Når I begge er villige til at arbejde på jeres parforhold, er det sjældent for sent at genfinde varmen og nærværet. Jeg tilbyder parterapi i Roskilde, hvor jeg med de rette værktøjer vil hjælpe jer med at løse jeres udfordringer, så I igen kan finde glæden i jeres parforhold.

Hvorfor parterapi?

Der findes mange forskellige grunde til, at par vælger at gå i parterapi. Nogle står i større livskriser og andre føler, at hverdagslivet er kørt fast.

Nogle ser parterapi som en måde at tage parforholdet alvorligt og måske kommer de for at lære at håndtere de konflikter, som de oplever på en sundere måde. Andre kommer for at opnå en større intimitet.

Parterapi er med andre ord både for jer, der har det svært og oplever større konflikter i hverdagen, for jer der er usikre på, om I skal blive sammen eller ej og for jer der har et godt og velfungerende parforhold, men som har enkelte uenigheder eller mønstre, som I ønsker at forstå bedre og få nye handlemuligheder i. Uanset hvorfor I som par kommer, har jeg i min klinik i Roskilde altid fokus på at få omsat terapeutiske erkendelser til konkrete handlemuligheder, som kan føre til de ændringer, som I længdes efter i jeres parforhold.

Parterapi er for alle par der:

 • Ønsker mere intimitet og nærvær
 • Er i krise
 • Der har oplevet utroskab
 • Der er usikre på, om de fortsat skal blive sammen
 • Der har udfordringer og konflikter der gentager sig
 • Der oplever at være kørt surt i hverdagslivet og de tilhørende pligter
 • Har sygdom eller anden belastning i familien
 • Er uenige om centrale livsvalg
 • Oplever misbrug

Parterapi kan være en god investering i dit parforhold

Glemmer I at værdsætte hinanden og bruge tid sammen? Er gnisten forsvundet og kærligheden væk? Har I taget parforholdet for givet og glemt hinanden på grund af travlhed på arbejde og praktiske gøremål i hjemmet? Har I været presset af stress, sygdom, livskriser eller børn, kan det have en belastende indflydelse og så kan det være tid til at investere tid, energi og opmærksomhed i parforholdet.

Parterapi giver mulighed for at arbejde konstruktivt og overvinde problemer, konflikter og dårlige mønstre. I terapi hos mig får begge parter tid og ro til at sætte ord på ønsker og behov. Det at I hver især bliver anerkendt og forstået medfører ofte, at I begge opstarter et samarbejde med større livskvalitet, glæde, ønsker samt mere fysisk og psykisk nærhed.

Parterapi kan blandt andet hjælpe jer med:

 • At finde flere muligheder for at forblive tættere under konflikter
 • At få genskabt nærhed, intimitet og tillid mellem jer
 • At få nye perspektiver på de fastlåste mønstre og konflikter
 • At få en større forståelse for jeres mønstre og dermed få mulighed for at få dem brudt

Få gnisten tilbage med professionel parterapi

Gnisten, nærværet og den god kommunikation i et parforhold er ikke bare noget, der kommer for at blive. Det er noget, I som par skal skabe og udvikle sammen. At bevare et godt parforhold er en løbende proces og et hårdt arbejde, og det er noget, som parterapi kan hjælpe med.

Det sker, at hverdagen er så overfyldt, at vi glemmer hvad der er vigtigst – nemlig forholdet til vores partner. Så mister vi nærværet, gnisten, tilliden og måske helt hinanden.

Heldigvis har langt de fleste et stort ønske om, at kærligheden lykkedes, og mange vil kæmpe for at bevare deres parforhold. Det er bare ikke altid helt nemt at gøre det alene. Derfor vil et parterapiforløb hjælpe jer et skridt i den rigtige retning.

Tid til parterapi i Roskilde

Min primære metode er Emotionsfokuseret Parterapi (EFT), hvor vi arbejder med at styrke jeres relation til hinanden og skabe et trygt og kærligt parforhold. Gennem terapien arbejder vi sammen på at afdække de udfordringer, som er med til at skabe afstand og konflikter i jeres forhold. Konflikter styres ofte af dybere følelser, og det er ikke altid, at vi er klar over dem. Følelserne som disse kan være styrende for de mønstre, som man kan risikere at komme til at sidde fast i som par.

I min praksis i Roskilde hjælper jeg jer gennem processen, så I sammen kan genfinde kærligheden til hinanden og så I kommer dybere ind i den grundlæggende længsel og frygt.

Sammen får vi skabt nogle positive og nye mønstre, så I bliver bedre til at kommunikere og rumme jeres forskelligheder på en sympatisk og kærlig måde.

Har I behov for parterapi i Roskilde, har spørgsmål til mine behandlingsmetoder eller lignende, er I altid velkommen til at ringe til mig på 40 36 01 23. I kan også udfylde kontaktformularen, som I finder her på siden. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Comments are closed