Sexolog Roskilde

Som sexolog i Roskilde har jeg egen klinik, hvor jeg hjælper både par og singler med seksuelle problematikker. Sexologisk rådgivning minder meget om individuel terapi, men emnet omhandler i stedet de seksuelle udfordringer, som kan have en stor betydning for dit liv og for dit parforhold.

Mange lever med et utilfredsstillende sexliv – eller helt uden. Ofte vil en sexolog her kunne hjælpe dig med at få et bedre sexliv, da problemerne kan løses både hurtigere og nemmere, end du tror.

Har du brug for en sexolog i Roskilde, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende dialog om dit problem.

Sexolog i Roskilde

Sex er et væsentligt aspekt af livet og er en drift, som både kan være til stor glæde, men samtidig kan det også volde store vanskeligheder. Alle mennesker har et forhold til sex – også selvom sexlivet nødvendigvis ikke er særlig stort.

For langt de fleste af os er et sundt sexliv enormt vigtigt. Men det er også her, at rigtig mange af os oplever store udfordringer. Vi kæmper med manglende lyst, manglende orgasme, følelsen af utilstrækkelighed og smerten over, at sexlivet ikke fungerer helt, som man gerne vil have det.

Her kan jeg som sexolog i Roskilde hjælpe dig med at forstå dine følelsesmæssige udfordringer og få kontakt til din seksualitet, hvad end du er single eller i et fast parforhold.

Professionel og erfaren sexolog Roskilde

Uanset om du er single eller lever i et fast forhold, om du er ung eller gammel eller om du lever med et fysisk eller et psykisk handicap, så er din seksualitet en vigtig del af din personlighed. Som sexolog i Roskilde tilbyder jeg terapi til personer i alle aldre og med forskellige udfordringer.

Der kan være mange grunde til at opsøge en sexolog, og der er ingen faste kriterier for, hvornår det er givende eller nødvendigt. Det vigtigste er, at du er interesseret i og indstillet på at udforske din seksualitet og dit forhold til din krop.

Du har måske problemer med at nyde sex, enten alene eller sammen med en partner. Det kan også være, at du har en afhængighed af sex eller porno, som giver dig problemer i resten af dit liv. Du har måske oplevet ting, der gør, at sex ikke er rart for dig. Trods disse ubehagelige oplevelser behøver de ikke at stå i vejen for, at du kan få et godt forhold til sex og til din krop. Som professionel og erfaren sexolog i Roskilde, står jeg klar til at hjælpe dig med dine problematikker, så du kan få sexlysten tilbage.

Sexologisk rådgivning til BDSM

Det kan være en udfordring at finde en sexolog, der forholder sig fordomsfrit og professionelt til BDSM og andre alternative lystformer.

BDSM, kan være vanskeligt at forstå for mennesker, der mangler viden om denne lystform. Det er et tabubelagt emne, som er forbundet med mystik og som kan vække alt fra undren til afsky. Måske føler du dig skamfuld, usikker og forkert, fordi du tænder på BDSM? Måske har du eller I som par problematikker omkring BDSM, som der er brug for at få klarhed over? Eller måske har du nogle udfordringer, hvor du har brug for en sexolog, der kan rumme denne del? Her kan jeg være den helt rigtige at tale med.

Hvad er BDSM?

BDSM er en samlebetegnelse for:

 • Bondage/Disciplin
 • Dominans/Submission
 • Sadisme/Masochisme

De to første elementer bondage og dominans, er de blødere former, mens sadisme og masochisme har fokus på smerte.

Uanset om BDSM er nyt eller velkendt for dig, er du velkommen hos mig i Roskilde. Det du fortæller og har brug for hjælp til, forholder jeg mig objektivt og fagligt til. Som sexolog har jeg tavshedspligt og samtalerne foregår som en selvfølge med fuld diskretion i en tryg og fordomsfri atmosfære.

Overvejer I som par at leve et polyamorøst forhold?

Der kan være mange grunde til, at man som par overvejer at leve i et åbent forhold. Det kan blandt andet være manglende gnist, ønsket om at give og få nye oplevelser – sammen eller hver for sig, forskellig seksualitet og ønsket om at undersøge og udvide sin seksualitet. Dette er blot nogle bud på, hvorfor I som par overvejer at leve et polyamorøst forhold.

I et åbent parforhold er det ikke uundgåeligt, at der opstår nogle bump på vejen. Der kan forekomme usikkerhed, jalousi, separation og frustration. Det er derfor vigtigt, at I har en sund og åben kommunikation, og at I tør at snakke åbent og ærligt om alt det vanskelige. Derudover skal I ikke vælge et åbent forhold af frygt med derimod af dyb kærlighed til hinanden.

Er grundstenene lagt, kan denne livsstil bidrage med en masse sjove og frække oplevelser. Disse kan være med til at styrke parforholdet, give større livsglæde, udvikle jer følelsesmæssigt og øge sexlysten til hinanden.

Har du enten alene eller I som par brug for at tale med en faglig person om et åbent forhold, så har jeg som sexolog mange års erfaring med samtaler om polyrelationer.

Hvem går til sexolog?

Mange har en idé om, hvilke typer der går til sexolog og med hvilke problematikker. Faktisk er kundesegmentet utrolig bredt, og det er derfor ikke muligt at udpege den typiske klient, da alle typer kommer i min klinik her i Roskilde. Singler, par, polyfolk og mange flere.

Aldersmæssigt er der heller ikke en typisk gruppe, da du aldrig kan være for ung eller for gammel til at tage hånd om de seksuelle problemstillinger, der fylder i din hverdag. Ofte kræver det ikke mange sessioner hos en sexolog, før du vil opleve en forandring i din måde at håndtere problematikkerne.

Lige såvel som individerne er forskellige er udfordringerne, som klienterne kommer med, også forskellige, men oftest bunder de seksuelle udfordringer i psykiske blokader eller forhindringer.

Få hjælp til dine sexologiske problemer

Lever du med et utilfredsstillende sexliv eller helt uden? Oplever du seksuelle problemer i forhold til dig selv eller din partner?

Igennem livet vil de fleste, før eller siden, opleve seksuelle problemer. Det kan for eksempel være lystproblemer, smerter ved samleje, vanskeligheder i forbindelse med orgasme, rejsning eller udløsning, eller det kan være optagethed af sex, er ved at tage overhånd i forhold til parforhold, familieliv, sociale relationer eller arbejdsliv.

Det kan også være, at du føler dig unormal eller skammer dig over de ting, du tænder på, og som kan virke tabubelagt at tale med din partner eller andre om. Dette kan sommetider være med til at påvirke dit parforhold eller forhindre dig i at finde en partner.

Som sexolog i Roskilde kan jeg hjælpe dig med at finde løsninger på dine problemer. Er du i et fast forhold, vil det ofte være mest gavnligt, hvis I begge kommer, da det ofte er nemmere at samarbejde om at løse de sexologiske problemer, end det er at klare dem alene, og ofte påvirker de sexologiske problemer begge parter i forholdet.

Eksempler på seksuelle problematikker, problemstillinger og udfordringer:

 • Jalousi
 • Rejsningsproblemer
 • Selvværd og selvtillid
 • Seksuelle forskelligheder
 • Præstationsangst
 • Usikkerhed og manglende forståelse for hinanden
 • Utroskab
 • Manglende sexlyst
 • Monogami/polyamori
 • Fertilitetsproblemer
 • Sex- og kærlighedsafhængighed
 • Smerter ved samleje
 • Savn af nærhed og intimitet
 • Åbne forhold
 • Kommunikationsproblemer

Dette er kun et udpluk af de udfordringer og problematikker, som klienterne kan møde op med. Kan du nikke genkendende til en eller flere, så er du velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer.

Søger du efter en sexolog i Roskilde – kontakt mig allerede i dag!

Ønsker du at starte i et terapiforløb hos mig i Roskilde eller har du spørgsmål til, hvordan jeg arbejder som sexolog, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Ring allerede i dag på telefon 40 36 01 23 eller udfyld kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Comments are closed