EFT Terapi

EFT parterapi anvendes verden over med mange forskellige slags par, indenfor mange forskellige kulturer og i varierende aldersgrupper. Dette omfatter også par, som er ramt af belastninger, som f.eks. den ene parts depression, kronisk sygdom eller Post Traumatisk Stress tilstand (PTSD).

Hvad er EFT terapi?

Emotionsfokuseret Parterapi (EFT) er en struktureret metode til parterapi, som er udviklet i starten af 1980’ern af Dr. Sue Johnson og Dr. Les Greenberg. Metoden er siden blevet videreudviklet af Sue Johnson, så den i dag også omfatter tilknytningsteori, som et fundament for at forstå hvad der foregår i parforhold og som guideline for parterapeuter, der arbejder på at hjælpe dem. EFT anvendes også med familier og i individuel terapi.

Hvad kan EFT terapi gøre for dig?

Det primære formål med EFT parterapi er at arbejde med at styrke parrets tilknytning til hinanden, dvs. skabe et mere trygt og kærligt parforhold, og gennem terapien støtte parret i at ændre på deres samspil negative mønstre som konflikter eller afstand, ændres til mere positive måder at være sammen på.

Hvorfor vælge EFT terapi?

For nogen par, kan et kursus eller udviklingsforløb sammen med andre par, være det der inspirerer, giver nyt liv og styrker de kærlige bånd. Flere EFT parterapeuter tilbyder “Hold Me Tight”-kurser for par.

Læs også mere omkring Parterapi Roskilde

Comments are closed